Merel Smulders en Raymon van der Biezen Europees Kampioen

Merel Smulders en Raymon van der Biezen Europees Kampioen

10 juli 2016 Uit Door Fietscross Nieuws

Vandaag stonden de Junior en Elite rijders aan de start tijdens het Europees Kampioenschap in Verona.

Raymon van der Biezen was er op gebrand om de titel mee naar huis te nemen om zo zijn Fietscross loopbaan goed af te sluiten. De hele dag reed van der Biezen al goed en liet zien dat hij nog steeds bij de beste fietscrossers hoort. In de finale wist Raymon als eerste uit de eerste bocht te komen en deze koppositie gaf hij niet meer uit handen. Raymon van harte gefeliciteerd met deze welverdiende Europese Titel.

Dave van der Burg stond ook in de finale bij de Elite Men, Dave wist in deze spannende finale als zesde over de finish te komen.

Merel Smulders is op dit moment in goede vorm, op vrijdag was ze al de snelste in de timetrail maar ook vandaag was Merel weer erg snel. Merel wist de manches goed door te komen en kon zich gaan opmaken voor de finale van de Junior Woman. Ook in de finale was Merel iedereen te snel af en wist de Europese titel te pakken.

Bij de Junior Men stonden twee Nederlandse mannen in de finale Justin Kimmann en Kevin van de Groenendaal. Beide rijders kwamen op de eerste bult in het gedrang te zitten waardoor een goede klassering niet meer haalbaar was. Kevin van de Groenendaal werd zesde en Justin Kimman werd zevende.

De vele mogelijkheden bij Fietscrossnieuws.com

 

Reageer