Nieuws over het NK BMX 2019 in Erp

Nieuws over het NK BMX 2019 in Erp

2 december 2018 Uit Door Fietscross Nieuws

FCC Wheels is de trotse organisator van het Nederlands Kampioenschap (NK) BMX op 6 en 7 juli 2019. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen!

Binnenkort zullen we een site lanceren waarop alle informatie over het NK te vinden is. Tot die tijd kun je op deze site terecht voor alle informatie. Wanneer de nieuwe site online is kun je dat via deze site vernenen. We kunnen je alvast verblijden met de volgende informatie:

Ter voorbereiding op het NK is er grote vraag naar trainingen op de baan van FCC Wheels. Vanaf 2019 is het niet mogelijk om als niet-FCC Wheels lid mee te trainen met een clubtraining. Om iedereen (clubs, teams, verenigingen, individuen etc) gelijke kansen te geven, organiseert FCC Wheels zes open trainingen. Deze open trainingen worden gehouden op zaterdag en zondag van maart tot en met juni 2019. De exacte data worden nader bepaald.

Tijdens de open training is de baan voor eenieder toegankelijk. De training duurt van 12:00 tot16:00 uur en de kosten voor vier uur baangebruik zijn € 10,- per persoon. Buiten deze open trainingen zal de baan niet worden verhuurd.

Tijdens de trainingen zal minimaal elk uur een kwartier lang rekening gehouden worden met de rijders die over de prosectie willen gaan.

Stay tuned, want meer informatie zal volgen!

BMX Shop Apeldoorn
Fietscross Vouwtenten
Icycle
De vele mogelijkheden bij Fietscrossnieuws.com
Reageer