Niek Kimmann en Laura Smulders Nederlands Kampioen

In Assen werd afgelopen weekend gestreden voor het Nederlands Kampioenschap van de KNWU. Op zaterdag werden de Time Trials verreden en de winnaar bij de Elite Men was Niek Kimmann. Bij de Elite Woman wist Laura Smulders de titel binnen te halen.

Tijdens de racres was het erg spannend en het weer zat op zondag gelukkig goed mee, in 26 klassen werd er tot aan de finish gestreden.

Niek Kimmann was in vorm en wist de Nederlandse titel binnen te halen bij de Elite Men. Tweede werd Dave vd Burg en de derde plaats was er voor Twan van Gendt.

Bij de Elite Woman was het Laura Smulders die de Nederlandse titel pakte. Judy Baauw werd tweede en een derde plaats was er voor Ruby Huisman.

Bij de Junior Men ging Kevin van de Groenendaal die de hele dag al sterk reed met de titel naar huis. Tweede werd Ian van Heugten en de derde plaats was er voor Dave Kleiboer.

Lotte van der Wiel werd Nederlands Kampioen bij de Junior Woman. Gerlinda Remmerts die in de manche nog hard ten val kwam op het eerste stuk werd tweede.

Door: Fietscrossnieuws.com
Foto: Celiena Slots

Fietscross Vouwtenten
Icycle
De vele mogelijkheden bij Fietscrossnieuws.com

Reageer