De jongen gaat als een speer richting de finish – maar dan gaat het helemaal fout!

De jongen gaat als een speer richting de finish – maar dan gaat het helemaal fout!

12 juli 2017 Uit Door Fietscross Nieuws

Het NK Loopfiets werd afgelopen weekend gehouden in Klazienaveen, een dorpje in Drenthe. Wij wisten niet dat het bestond, maar inmiddels zijn we helemaal op de hoogte. Het was namelijk zelfs de derde keer dat het evenement plaatsvond in het Drentse dorpje.

Zevenenzeventig kinderen tot vijf jaar oud maakte de boel onveilig. Het evenement werd georganiseerd door de BMX-vereniging Rapid Wheels. Het is de bedoeling dat de kinderen een stuk crossbaan van 15m lang trotseren op fietsjes zonder trappers. Degene die als eerste over de finishlijn is wint de race. Het draait echter meer om het plezier dat de kinderen beleven, aldus Gert Braam, organisator van het evenement.

We hebben een erg leuk filmpje voor je van tijdens het evenement. In de race zien we de 2-jarige Senn Swieters in zijn zwart-groene pakje aan kop gaan. De jongen is zo goed als verzekerd van een podiumplekje, maar dan besluit hij letterlijk een U-turn te maken.

Net voor de finish draait het mannetje en begint hij de andere kant op te lopen. Hij vond de heuveltjes waarschijnlijk zo leuk dat hij nog een keertje eroverheen wou.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een grappige video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook! Wij konden er in ieder geval hard om lachen.

Fietscross Vouwtenten
Icycle
De vele mogelijkheden bij Fietscrossnieuws.com

 

Reageer