Guus Klinker pakt de Nederlandse titel in Uithoorn

Guus Klinker pakt de Nederlandse titel in Uithoorn

12 juli 2018 Uit Door Fietscross Nieuws

Guus Klinker uitkomend voor BVC Bikes Supercross is dit seizoen in een ongekende topvorm. Tijdens de Topcompetitie wedstrijden is hij altijd wel in de finales te vinden en vaak ook op het podium. Met de EK rondes staat Guus ook regelmatig in de finale maar ook tijdens de provinciale wedstrijden van de NFF gaat er regelmatig een kampioenstrui mee naar huis. Ook de Nederlandse titel bij de NFF wist Guus dit seizoen al te pakken.

Tijdens het NK in Uithoorn kon je op de zaterdag training al zien dat Guus de baan wel lag en dat de snelheid er zeker was. Op zondag moest het dan gaan gebeuren en in de drie manches wist Guus als eerste over finish te komen dus op naar de halve finale. In de halve finale wist hij ook de winst te pakken. De spanning begon te stijgen want de finale is een feit en de titel in zicht.

In de finale wist Guus een goede start te pakken en dook als eerste de eerste bocht in. Deze eerste plaats gaf Guus niet meer uit handen en wist de Nederlandse Titel te pakken. Als je het hele seizoen al zo rijd dan verdien je deze titel ook.

Het NK is nog maar net achter de rug en de volgende uitdaging staat al weer voor de deur. Dit weekend zal Guus in Sarrians gaan strijden voor de Europese Titel.

BMX Shop Apeldoorn
Fietscross Vouwtenten
Icycle
De vele mogelijkheden bij Fietscrossnieuws.com
Reageer