AK Noord-Oost in Appingedam afgelast!!

AK Noord-Oost in Appingedam afgelast!!

12 september 2018 Uit Door Fietscross Nieuws

FCC De Fivelcrossers is genoodzaakt de AK van a.s. zondag, 16 september, te annuleren.

De vereniging was zich er vooraf van bewust dat zij aanspraak op (mensen van) andere verenigingen moest maken om voldoende (gecertificeerde) medewerkers te krijgen. Er is contact gezocht met verschillende verenigingen en vanuit het afdelingsbestuur zijn ook meerdere suggesties aangedragen waar ze gevraagd hebben te helpen bij deze AK. Ze hebben overwegend teruggekregen dat men niet kon helpen tijdens deze AK.

Daarop heeft de organiserende vereniging een beslissing moeten nemen en i.o.m. het afdelingsbestuur hebben ze besloten de AK af te gelasten.

Dit besluit spijt de vereniging en BMX afdeling Noord Oost ten zeerste, ieder is zich er van bewust dat dit ongemakken met zich meebrengt. De vereniging heeft inmiddels kosten gemaakt om de AK te kunnen organiseren en veel tijd & energie gestoken in de voorbereiding. Dat het dan niet lukt, ondanks alle inspanningen is erg zuur.

Vanuit de afdeling hopen we dat dit een eenmalige beslissing is die genomen moet worden en dat we in de toekomst ons met alle verenigingen, ouders, verantwoordelijk voelen voor het mogelijk maken van wedstrijden op afdelingsniveau.

Voor het eindklassement in de AK competitie zullen alle 7 AK wedstrijden tellend zijn. Om een een eindprijs te ontvangen, dient de rijder aan minimaal 5 wedstrijden deel hebben genomen.

Sportieve groet
BMX Noord-Oost

BMX Shop Apeldoorn
Fietscross Vouwtenten
Icycle
De vele mogelijkheden bij Fietscrossnieuws.com
Reageer