Uitnodiging Talenten cup trainingen Papendal voor licentiehouders van 15 jaar en ouder

Uitnodiging Talenten cup trainingen Papendal voor licentiehouders van 15 jaar en ouder

4 april 2018 Uit Door Fietscross Nieuws

Beste rijd(st)er,

Heb jij je ingeschreven voor de Talentencup #OpPapendal, of wil je dit misschien (nog) doen, maar wil je eerst ervaren hoe het is om op een Supercross baan te rijden? Dan ben je welkom op de SX-baan op Papendal voor 1 of meer Talentencup trainingen.

De trainingen staan open voor Nederlandse licentiehouders (m/v) vanaf 15 jaar, welke serieus overwegen of deelnemen aan de Talentencup #OpPapendal. Neem je licentie mee naar de training want hier kan om gevraagd worden bij de aanmelding. Mocht je deze op dat moment niet kunnen tonen dan kun je niet aan de training deelnemen.

De Talentencup trainingen zullen plaatsvinden op:

– Donderdag 5 april 2018 van 19.00 uur tot 20.30 uur – Donderdag 12 april 2018 van 19.00 uur tot 20.30 uur – Donderdag 19 april 2018 van 19.00 uur tot 21.00 uur – Donderdag 26 april 2018 van 19.00 uur tot 21.00 uur

De trainingen zullen verzorgd worden door Norman Kater en een nog nader bekend te maken trainer. Orde, veiligheid en gebruik van baan! Aangezien het hier een SX baan betreft staat orde en veiligheid boven alles. Het niet naleven van onderstaande regels, door zowel sporters als begeleiding leidt tot uitsluiting van deze trainingen!

• Zorg dat je minimaal 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent, want zodra de warming-up is gestart kun je niet meer instromen en ben je voor die dag uitgesloten van deelname! • Iedere rijder is verplicht om deel te nemen aan de gezamenlijke warming-up. • In overleg gaan we de baan op & af en staan we alleen op aangewezen plaatsen stil, dit om het overzichtelijk te houden en de kans op onnodige blessures te verkleinen. • De Talentencup trainers zijn de enige personen die op de baan of de startheuvel aanwezig mogen zijn. • Overige trainers/ouders mogen alleen langs het eerste en laatste stuk staan. • Indien er ouders/begeleiders zijn die graag een kijkje op de startheuvel willen nemen, dan is dit tijdens de warming-up (gedurende het inrijden) mogelijk, onder begeleiding van een Talentencup trainer.
Aanmelden? Wil je graag deelnemen aan de Talentencup training(en)? Meld je dan uiterlijk op dinsdag voorafgaand aan elke training aan via ”MijnKNWU”.

De kosten voor deze open trainingen bedragen 10 euro en dienen bij inschrijving te worden voldaan. Geen betaling bij inschrijving, is geen deelname!

Elke Talentencup training heeft een maximaal aantal deelnemers, het maximale aantal deelnemers wordt echter nog vastgesteld door de Talentencup trainers. Mochten er voor een Talentencup training teveel deelnemers hebben ingeschreven, moeten er helaas rijders worden geweigerd, maar deze rijders zullen dan automatisch voor de volgende training worden ingeschreven. Je kunt daarom ook niet voor alle 4 de trainingen gelijk inschrijven, maar je zult dit per training moeten door vanaf vrijdag of uiterlijk op de dinsdag voorafgaand aan de training.

Bij minder dan vijf deelnemers of slecht weer/baangesteldheid kan de training geannuleerd worden. Dit zal uiterlijk donderdagochtend voor 12.00 uur via email bekend gemaakt worden. Mocht er een training worden geannuleerd, worden de ingeschreven rijders ook automatisch voor de volgende training ingeschreven. Mocht de laatste training op 26 april geannuleerd worden, worden de betaalde kosten uiteraard terugbetaald.

http://bmxpapendal.nl/talentencup/

BMX Shop Apeldoorn
Fietscross Vouwtenten
Icycle
De vele mogelijkheden bij Fietscrossnieuws.com
Reageer