Niek Kimmann en Laura Smulders winnen Ronde 3 UCI Supercross Papendal

Niek Kimmann en Laura Smulders winnen Ronde 3 UCI Supercross Papendal

5 mei 2018 Uit Door Fietscross Nieuws

Na de trainingen was er een speciaal moment, alle elite rijders gingen naar de tribune en namen plaatst achter het spandoek STAYSTRONG #37 dit uit respect voor de revaliderende Jelle van Gorkom. Dit was toch even een kippenvel moment en zo zie je maar weer de BMX is 1 grote familie RESPECT!

De winst bij de Elite Woman ging naar de sterk rijdende Laura Smulders. Smulders was de hele dag al oppermachtig en liet zien in top vorm te zijn. Tweede werd Alise Willoughby die de hele dag al erg sterk reed. Derde werd Yaroslava Bondarenko.

Merle van Benthem die na lange tijd weer op de BMX zit na een lange blessure werd zeer verdienstelijke zesde in deze finale.

Bij de Elite Men was Niek Kimmann de snelste man op de baan. Kimmann vertrok in de finale van gate 8 zoals we al vaker hebben gezien. Kimmann wist een goede start te pakken en reed van start tot finish aan de leiding. Het publiek ging uit zijn dak en schreeuwde Kimmann naar de finish. Tweede werd de Fransman Joris Daudet en de derde plaats was er voor Sylvain Andre.

Niek Kimmann had mooie woorden voor de organisatie en het publiek maar ook stak hij zijn maatje Jelle van Gorkom een hart onder de riem met mooie woorden.

BMX Shop Apeldoorn
Fietscross Vouwtenten
Icycle
De vele mogelijkheden bij Fietscrossnieuws.com
Reageer