Fietscross Vouwtenten voor al uw tenten, beachvlaggen en spandoeken.

Fietscross Vouwtenten voor al uw tenten, beachvlaggen en spandoeken.

11 april 2017 Uit Door Fietscross Nieuws

Fietscross Vouwtenten biedt een ruime keuze vouwtenten in verschillende kleuren, afmetingen en modellen. Bovendien kan u deze mogelijkheden eindeloos combineren met verschillende accessoires. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden verzekeren wij dat dat u steeds een vouwtent vindt die past bij uw wensen.

Waarom zijn de Fietscross vouwtenten de ideale oplossing?

Personaliseerbaar

Fietscross Vouwtenten biedt de mogelijkheid om uw partytent door middel van verschillende druktechnieken te personaliseren. Zo kan u uw zichtbaarheid naar een hoger niveau tillen. Ook het dak en de zijkanten kunnen perfect gebruikt worden voor advertentiedoeleinden of als blikvanger. De vouwtenten zijn 100% personaliseerbaar zodat deze steeds zorgvuldig zijn afgestemd op uw noden.

Snelle opstelling

Door de snelle en gemakkelijke opbouw kan iedereen in nog geen 2 minuten de vouwtent monteren. U heeft dan ook geen speciaal opgeleide monteurs of gereedschap nodig om in een handomdraai de tent op te stellen op uw locatie. Heeft u snel beschutting nodig op uw event? Dan kan de vouwtent ook perfect dienst doen als reservetent voor in noodsituaties.

Ook kunt u bij ons terecht voor Beachvlaggen en spandoeken.

Neemt u gerust eens een kijkje op onze website www.fietscrossvouwtenten.nl

 

Reageer