Bollansée’s BMX-shop opent nieuwe winkel

Bollansée’s BMX-shop opent nieuwe winkel

9 november 2017 Uit Door Fietscross Nieuws
Bollansée’s BMX-shop, al zeventien jaar een vaste waarde in de Lindenlaan in Pulderbos, verhuist naar de Kerkeveldstraat 19 in Grobbendonk. Komend weekend is er opendeur.

“Maar we zaten er eigenlijk altijd krap. Ik kon niet alles tentoonstellen. Er zat altijd wel een deel in de remorque gestockeerd en ook aan fietsen werken was moeilijk”, vertelt Peter, die nu niet meer actief met de BMX rijdt maar wel nog bestuurslid is bij de Massenhovense BMX-club De Molensprinters waar zijn vader Marcel nog steeds voorzitter is. “Ook mijn zus Ellen rijdt niet meer”, vertelt Peter. “Ze geeft wel nog kampen en stages.”

Samen met zijn partner Angelique Coquin verhuist Peter Bollansée zijn BMX-shop nu naar een veel ruimere winkel in Grobbendonk waar hij zijn fietsen en alle attributen veel beter kan presenteren. “We gaan zelf naast de winkel wonen. Voor onze klanten blijft de afstand hetzelfde. Naast lokale BMX-rijders, hebben we ook veel klanten uit Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, de kuststreek, Limburg en zelfs Luxemburg.”

Bij het betreden van de nieuwe Bollansée’s BMX-shop, ervaar je meteen dat BMX veel meer is dan zomaar een sport, maar een soort lifestyle is. Naast helmen, handschoenen, beschermingskleding, energierepen en de te verwachten accessoires, verkoopt Peter stoere 3D-onderbroeken met gekke prints, shirts, petten en sportieve schoenen van het merk Vans, die populair zijn in de BMX-scène.

“Naast BMX-fietsen, hebben we ook freestylefietsen, stuntsteps en de mini rockers. Dat zijn BMX-fietsjes op heel kleine wielen waarmee je techniek kan kweken, maar vooral ook heel zot kan doen.

*Bollansée’s BMX-shop, Kerkeveldstraat 19 in Grobbendonk. Vrijdag 10 november (12-20u), zaterdag 11 november (10-17u), zondag 12 november (10-17u) opendeurdagen.

Bron: GVA

Reageer