Foto’s regio wedstrijd Apeldoorn

Foto’s regio wedstrijd Apeldoorn

2 november 2017 Uit Door Fietscross Nieuws

BMX Apeldoorn organiseerde vandaag de regiowedstrijd en met het weer zat het goed mee. Afwisselend zon en bewolking maar gelukkig geen regen. Wat een drukte op het terrein maar wat hadden ze de boel goed voor elkaar goede sfeer en strakke organisatie. Veel foto’s mogen maken dus maar begonnen met de grootste helden van de dag, als je zo groot bent dat je de volgende heuvel niet eens kunt zien dan ben je voor mij een held. Ook al is het met een klein beetje hulp.

Sommige zagen er nog wat twijfelend uit maar de meeste kids hadden er veel plezier in, begeleiding van de kinderen om ze “bmx gek” te krijgen volledig geslaagd. Erg leuk om te zien.

In het voor en na programma van de jonge helden stonden de “bikkels” niet alleen de jonkies maar ook de de wat oudere. Meisjes, jongens, mannen en vrouwen het maakt hier niks uit. Met hoge snelheid de startheuvel naar beneden en daarna op volle snelheid door de bocht, als je bekijkt hoe vaak er gereden wordt en wat er dan maar aan ongelukken gebeurt kun je wel zien dat de rijders een goede opleiding bij hun club gekregen hebben.

De ongelukken die gebeurden werd snel en vakkundig door de EHBO vrijwilligers opgelost. Al eerder gezegd BMX Apeldoorn had de organisatie strak in de hand.

Vooral bij de finish was het lekker druk, veel blij maar ook boze en verdrietige gezichten. Vooral voor de jongere kids was het soms moeilijk om hun emoties in bedwang te houden.

Klik hier om de foto’s te bekijken welke gemaakt zijn door www.85mmfotografie.nl

Fietscross Vouwtenten
Icycle
De vele mogelijkheden bij Fietscrossnieuws.com

Reageer