Bedrijfsinformatie Mogelijkheden

De vele mogelijkheden bij Fietscrossnieuws.com

Bij Fietscrossnieuws.com kunt u terecht voor uw dagelijkse portie Fietscross Nieuws. Maar ook kunt u bij ons terecht voor Persberichten voor rijders en teams maar ook voor sponsormappen. Ook maken wij proffesionele websites voor rijders en teams een website maken wij geheel naar uw wensen. Ook kunt u bij ons adverteren om zo uw bedrijf te promoten.

Website

Een website is een uitstekende manier om de sponsoren op de hoogte te houden van de verrichtingen die u verricht gedurende een seizoen. Niet alleen de (pers)berichten kunnen hierop geplaatst worden, maar ook foto’s en films die gemaakt zijn tijdens de wedstrijden of trainingen. Fietscrossnieuws.com kan tegen een geringe vergoeding u van dienst zijn door een website te maken geheel naar uw smaak en wensen. U krijgt uw eigen inlogcodes zodat u na enige uitleg zelf aan de slag kunt en desgewenst kunnen wij uw website bijhouden.

Persberichten

Fietscrossnieuws.com verzorgt vanaf het ontstaan van de website diverse persberichten voor rijders, teams en organisaties. De persberichten worden geschreven op hoogwaardig niveau en worden op verzoek verzonden naar bijvoorbeeld sponsoren, lokale en landelijke media.
Daar wij zelf altijd bij de nationale fietscross wedstrijden, en zo nu en dan bij de internationale wedstrijden, aanwezig zijn en op de baan staan, zijn wij in staat om de gehele race op de hoogte te blijven van uw verrichtingen en kunnen wij met minimale inspanning van uw zijde een mooi product maken. Foto’s worden door ons uiteraard ook verzorgd zodat het persbericht een mooie en verzorgde uitstraling krijgt.

Indien u een evenement organiseert kunnen wij u daar ook in ondersteunen. Daar Fietscrossnieuws.com een van de grootste websites van de Benelux en omstreken is, is het bereik ook groot en kunnen wij geheel kosteloos uw bericht plaatsen.

Plaatsen van persberichten en nieuwsitems (geen reclame-uitingen) met betrekking tot de fietscrosssport zijn te allen tijde gratis. De website is gemaakt voor en door de fietscross liefhebbers.

Sponsormappen

Het bezitten van een persmap kan zeer handig zijn indien u op zoek bent naar nieuwe sponsoren. Wanneer het seizoen ten einde loopt en daarmee diverse sponsorcontracten, kan het van nut zijn om iets in handen te hebben waaruit blijkt wat uw verrichtingen zijn geweest en hoe u uw sponsoren op de hoogte heeft gehouden tijdens het seizoen. Nieuwe potentiële sponsoren willen vaak iets tastbaars in handen hebben waaruit blijkt dat een rijder, team of organisatie bepaalde prestaties heeft neergezet en een blijk van waardering heeft gegeven aan de sponsoren.

In een sponsormap staan gegevens over de rijder, team of organisatie; historie met voorgaande prestaties, doelstellingen, sponsoren die op dat moment relevant zijn of waren met een korte omschrijving, de wedstrijdkalender en contactgegevens. Uiteraard kan de inhoud van deze map geheel naar uw wensen worden aangepast en wordt hij pas gepubliceerd na goedkeuring.

Adverteren

Fietscrossnieuws.com biedt de mogelijkheid aan adverteerders en organisaties om een banner te plaatsen op de website. Het adverteren op onze website kan wellicht interessant zijn voor u om zo meer bekendheid te geven aan uw bedrijf of organisatie. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

info@www.fietscrossnieuws.com